Nejlevnější učebnice v Mezi Světy

27.07.2012 18:54

Sleva učebnice Mezi Světy

Vaše oblíbené knihkupectví Mezi Světy pro Vás připravilo letošní nabídku učebnic se slevou 13% a to na veškeré učebnice zakoupené a objednané v období od 1. září 2012 do 15. září 2012. A to není vše. Peněžní částka za všechny učebnice nakoupené s touto jednorázovou slevou Vám bude připočtena na Váš věrnostní účet a pomůže Vám tak k získání trvalých slev i na všechny Vaše další nákupy. Ušetřete tak i na dalších nákupech až 13% (týká se veškerých knih a dalšího sortiment v naší nabídce). Šětřete tak trvale až tisíce korun.

Tip: Chcete-li co nejdříve získat maximální výši slev nabízených v rámci věrnostního programu, zaregistrujte si jeden účet pro více lidí (kamarádi, spolužáci, rodina, spolupracovníci z kanceláře atd.). Můžete tak nakupovat každý sám a přitom společně rychleji dosáhnout na maximální slevy, které budou poskytnuty Vám všem.

Příklad: Potřebuji učebnice za 2.000 Kč. S Mezi Světy ihned ušetřím 260 a získám slevu na veškeré další nákupy 3%.

Příklad: Potřebuji učebnice já i mí 2 sourozenci, každý za 2.000 Kč. S Mezi Světy ihned ušetříme 780 a získáme slevu na veškeré další nákupy 7%.

Příklad: Potřebuji učebnice za 2.000 Kč. Stejně i spolužáci ze třídy 1.A (20 studentů). S Mezi Světy ihned ušetříme 5.200 Kč a získáme slevu na veškeré další nákupy 13%.

Tak neváhejte a šetřete již nyní a již na pořád. Stačí jen chtít a zkusit to. 

 

Těšíme se na Vás. Váš tým Mezi Světy

 

Vyhledávání