Mezi Světy věrnostní VIP program pro všechny

18.01.2012 10:48

Mezi Světy věrnostní program

Vaše oblíbené knihkupectví Mezi Světy pro Vás připravilo zcele unikátní volně přenosný VIP program. Protože VIP (z anglického Very Important People) je označení pro velmi důležité lidi a vy, naši zákazníci, jste pro nás velmi důležití, rozhodli jsme si pro Vás připravit naprosto jedinečný věrnostní program. A aby Vám program přinášel co nejdříve a co nejvíce radosti, budete mít možnost spojit své síly s ostatními a na oplátku s nimi sdílet získané výhody.

A jak to celé funguje?

Velmi jednoduše. Zaregistrujte si u nás svůj zákaznický účet a řekněte o něj všem, Vaší rodině, Vašim blízkým, kamarádům, spolužákům, kolegům či známým. Všichni pak můžete dělat nákupy na společný účet a tak rychleji dosáhnout na ty nejvyšší benefity, které náš program přináší. Váš společný účet bude Vaše společná radost. Sdílení účtu je naprosto jednoduché. Není potřeba předkládat žádné registrační kartičky, žádná heslo apod.. Stačí znát jen jméno zákaznického účtu na který chcete provedený nákup připsat a využít tak výhod, které tento účet poskytuje.

Co tedy získáte účastí v našem programu?

Všichni zaregistrovaní účastníci, kteří nám dají k dispozici svou e-mailovou adresu, budou přednostně informování o našich kulturně společenských akcích (autogramiády, autorské čtení, čtení pro děti atd.) a budou tak mít přednostní vstup na námi pořádané akce a také budou vždy přednostně informování o všech novinkách.

Všichni zaregistrovaní účastníci mohou získat slevu na své nákupy a to až ve výši 13%. Výše slev je odstupňována dle dosaženého stavu zákaznického účtu.

nákupy na zákaznickém účtu v celkové výši 1.000 Kč sleva 3%

nákupy na zákaznickém účtu v celkové výši 3.000 Kč sleva 5%

nákupy na zákaznickém účtu v celkové výši 6.000 Kč sleva 7%

nákupy na zákaznickém účtu v celkové výši 10.000 Kč sleva 10%

nákupy na zákaznickém účtu v celkové výši 20.000 Kč sleva 13%

Sleva bude poskytnuta na všechny další nákupy ode dne dosažení příslušné výše zákaznického účtu a je platná až do konce roku 2012.

 

Tak neváhejte a domluvte se s co nejvíce lidmi. Náš věrnostní program je zcela unikátním volně přenosným VIP programem, ze kterého můžete mít maximální výhody nejen Vy, ale úplně každý, komu to dopřejete. Záleží jen na Vás.

 

Těšíme se na Vás.

Váš tým Mezi Světy

Vyhledávání