Galerie Mezi Světy

01.04.2013 12:40

Galerie Mezi Světy

Dobrá věc se podařila a tak můžeme s radostí oznámit, že od začátku dubna 2013 má město Přerov novou Galerii, která je součástí Vašeho oblíbeného knihkupectví Mezi Světy. Tato galerie vzbudila hned od samého počátku pozornost a navštěvnící ji hodnotili velmi pozitivně. Jeden příklad za všechny.

"Přestože nová výstavní prostora, která vznikla v knihkupectví Mezi Světy, je opravdu malinká, nedá se jí upřít určité kouzlo, které si návštěvníka po vstupu okamžitě získá. Intimní atmosféra totiž navozuje pocit domácího prostředí, takže se hosté cítí velmi příjemně, spíše jako na návštěvě u známého, který se chlubí svou výtvarnou sbírkou, než v chladné galerii." (zdroj a celý článek je k dispozici na: https://prerov.nejlepsi-adresa.cz/zpravy/clanky/V-Prerove-vznikla-nova-galerie-v-knihkupectvi-Mezi-Svety-se-kazdy-mesic-predstavi-jeden-malir-12872).

Galerie bude každý měsíc představovat návštěvníkům nového autora, takže bude pořád nač se dívat. A nejen dívat, vetšina výstav bude zároveň i výstavami prodejními, takže pokud Vás některý z vystavených výtvroů osloví, mužete si jej ještě týž den odnést domů. Pokud jste ještě nestihli galerii navštívit, tak určitě neváhejte a přijďte.

Těšíme se na Vás Váš tým Mezi Světy.

Vyhledávání